Friday, November 24, 2006

Toistan itseäni - Repetition

Uhkailin aiemmin, että teen vielä toisen leskenlehtikuvioisen kolmiohuivin isompana toisesta langasta ja tässä se nyt on.

I told earlier I was going to make another shawl with this pattern using different yarn and here it is.Lanka: Lanett 100 g (pari kerää vihreää ja pikkuisen sinistä - yksivärisenä 2 kerää riittää)
Puikot: nr. 6
Koko: 72 cm x 140 cm
Aloitin alhaalta ja lisäsin 1 s joka puikon alussa. Lopussa silmukoita oli jotain reilut 160. Lopuksi virkkasin kontrastivärisen reunuksen huivin ympärille.

Yarn: Lanett 100 g (2 balls of green and just a bit of blue - 2 balls is enough if made of one colour)
Needles: nr. 6

Size: 72 cm x 140 cm
I started with 3 stitches and added 1 stitch each round. In the end I had some 160 stitches. I finished the shawl up by crocheting an edge with contrasting colour.
Tykkään! Juuri sopiva kaulaan sidottavaksi ja ihanan pehmeä ja lämmin. Hyvää kuvausvaloa joutuu muuten varmaan odottamaan helmikuulle asti.

I like it! Just the right size to tie around the neck and so soft and warm. BTW, I don't think there will be good light before February.Tämä malli on todella upea ja nurja puoli on yhtä kaunis kuin "oikeakin", jotenkin ihanan symmetrinen ja silti herkkä, yksinkertainen, näyttävä - täydellinen.

This pattern is gorgeous and the back side is just as beautiful as the front, wonderfully symmetrical and yet delicate, simple and decorative - perfect.

3 comments:

Tiinuli said...

Onpa kaunis huivi! Ja todentotta, yhtä kaunis molemmin puolin!

Anonymous said...

Tyylikästä! Saisiko vähän lisää tietoa, monellako silmukalla aloitit ja lisäsitkö jokaisen "oikea puolen" kerroksen alussa ja lopussa vai ihan jokaikisellä kerroksella siis oikealla ja nurjalla?
-Anlee

Memmu said...

Anlee, aloitin 3 silmukalla ja lisäsin tosiaan ihan jokaikisen (sekä oikean että nurjan) kierroksen alussa yhden silmukan.