Tuesday, November 14, 2006

Kootut selitykset - ExcusesTässäpä silmänruuaksi mummoni vuosikymmeniä sitten ompelema ryijy eli todisteita siitä, että perheestä löytyy muitakin käsityöntekijöitä.

Just to show you that I'm not the only one doing crafts in the family I present this handsewn tapestry, made by my grandmother decades ago.

Sitten koottuihin selityksiin eli miksi mitään ei ole valmistunut pitkään aikaan. Ensinnäkin, on valmistunut - niitä ei vain ihan vielä voi esitellä. Kunhan saan viimeisen SNY-paketin postiin ja ystäväni saa sen, voin esitellä mitä olen lähetellyt. Samalla saan julkaista pienestä salaisesta projektista poikineet työt.

Koottujen selitysten toinen osa sisältää muutaman minulle niin ison työn, että niiden valmistuminen vie aikaa ja koska tapani mukaan teen töitä lomittain, valmistuminen vie kahta kauemmin. Yksi isompi työ on se aiemmin esittelemäni toinen kolmiohuivi leskenlehtikuviolla ja toinen isompi työ on pikkulapsen villatakki, joka on hihoja vaille valmis. Loppukaneettina todettakoon, että välissä on tullut hutaistua pari pikku lahjaa, joita ei ainakaan vielä voi esitellä niitäkään.

Suunnittelun alla on miehelle lipallinen pipo (tilaustyö), tytölle liivihame ja itselle olen miettinyt niin liiviä, puseroa, polvisukkia, lakkia kuin huivejakin.

Then the collected explanations as to why I haven't shown anything finished in a while. First on all, I have finished things, I just can't show them just yet since a number of them are connected with the Secret Pal exchange. Secondly, I'm working on a couple of for me large projects and working (typically) on several projects means it will take longer for anything to be finished. The two larger projects at the moment consist of a triangular scarf and a children's cardigan. Additionally, I have made a couple of tiny gifts that can't be shown for now.

To do-list contains a beanie for my husband (special order), skirt for my daughter and a number of items including vest, blouse, knee high socks, hat and scarves for myself.

2 comments:

Lellu said...

Pienenä vinkkinä, tuo ei ole mun mielestä raanu, vaan ryijy ;)) mutta käsintehty kuitenkin.

Memmu said...

Arvaa tiedänkö aivan hyvin mikä tekstiili on kyseessä? Aivoni tajusivat näköjään tänä aamuna ainakin oikean alkukirjaimen.