Tuesday, October 24, 2006

Vastaa ja voita - Are you a winner?


EDIT: Kymppitonni on täynnä, joten arvonta sulkeutuu. Lisää tietoja itse arvonnasta ja voittajasta huomenna.

Vähän kerrallaan tämänkin blogin laskurissa on pyörähtämässä esiin täydet 10 000 kävijää. Neuleblogien tapaan ajattelin ilahduttaa jotakuta kävijää pienellä lahjuksella. (Kehtaa myös osallistua muiden arvontoihin kun on itsekin lahjonut lukijoita ;)) Lahjuksen tarkka sisältö ei ole selvillä, mutta mukaan on pyrkimässä ainakin jotain karvaista ja pehmeää.

Bloginpitäjänä minulla on valta pyytää vastapalvelusta. Tässä tapauksessa se on kommentti, mutta ei mikä tahansa kommentti. Nyt ei riitä, että hihkaisee olevansa mukana arvonnassa. Haluan kommentteja, joissa on sisältöä. Haluaisin kuulla palautetta blogistani. En kaipaa pakkokehuja tyyliin "se nyt ainakin on hieno". Ennemmin haluaisin kuulla arvioita blogistani kokonaisuutena: mitä on kiva lukea, mitä jää puuttumaan, millaiseksi miellät blogini, kaipaatko lisää yksityiskohtia langoista, kuvailua itse neulomisprosessista, haittaako/onko etu etten kertoile arkielämästäni jne.

Kaipaan näitä kommentteja, koska en pidä tätä blogia ainoastaan itselleni. Blogit ovat julkisia ja interaktiivisia ja vaikka bloginpitäjänä päätän viime kädessä millaisen blogin haluan, te lukijat siellä jossain olette myös yksi keskeinen tekijä ja haluan kehittää blogia myös lukijoiden kaipaamaan suuntaan.

Kilpailuaikaa on suurin piirtein siihen asti, että tuo "maaginen" kymppitonni tulee täyteen. Käyn sitten ilmoittamassa kun huomaan luvun täyttyneen. Kiitos kommenteistasi ja onnea arvontaan!
Full 10 000 visits are approaching and I'd like to start a little lottery (reward yet to be decided, but I guess something soft is included) to celebrate that momentous event ;) If you wish to participate, please leave a comment evaluating my blog. Tell me what you like, what you miss and I just might adjust future posts according to my readers' wishes. Good luck! I'll blow the whistle when I notice 10 000 has been reached.

19 comments:

Jepy said...

Meikä on eka :o)

Tykkään tosi paljon siitä, että blogissasi on paljon kuvia. Kuvattomat päivitykset on ikäviä, mutta niitä täällä ei tarvitse pelätä! Päivitykset on sopivan pituisia ja teksti on mielenkiintoista lukea. Jatka samaan malliin!

Altocumulus said...

Ekaksi vastaan siihen, että ei ole ainakaan haitta ettet kerro muista kuin neulejutuista. Toki niitä on kiva lukea, muttei se ole edellytys hyvälle neuleblogille. Sulla on paljon kuvia ja se on minusta kiva, kuvat kertoo enempi kuin sanat ja kuvattomat postaukset on tylsiä. (höh, luulin olevani eka, mutta jepy ehti ensin, söhlin tuon verificationin kanssa ja siinä välin tuli kommentti. :) )

Vanilla said...

Blogisi on kiva kokonaisuus, sopivasti kuvia (kuvia neuleista, ei mitään kissa edestä ja takaa, kissa istuu ja makaa) ja tekstiä. Jatka samaan malliin!

pirren said...

Ehdoton plussa blogissasi on kaksikielisyys, jonka avulla itsekin välillä treenailen tuota enklantiani. Upeat kuvat lisäävät milenkiintoa postauksiin. Mukava piristys päivään.

ilu said...

Mä olen alkanut lukea blogiasi melko hiljattain, joten ei mulla ole vielä mitään kovin rakentavaa sanottavaa. Mutta kehun kuitenkin - olenhan alkanut seurata blogiasi!

Kuvat ovat ehdoton suuri plussa, kuvattomat blogit ovat ankeita. Lisäksi kuvasi ovat oikein kelvollisia (ei mitään pimeässä salamalla otettuja eikä mustia neuleita mustalla taustalla -tyylisiä)! Ja kauniita lankoja ja neuleita niissä. Jos jotain negatiivista pitäisi sanoa, sanon että taustaväri on tällä haavaa minusta melko tylsä, mutta niin on sykyn värimaailmakin tällä hetkellä. Ja lisäksi tuo on melko pitkälti makuasia, mikä on tylsää ja mikä ei.

prinsessan said...

hei..Tykkään kuvista paljon piristää omaa päivää ja joskus lankojen ostaminen jää kun saa nähdä kun toiset ostellut..:) Tykkään lukea myös arki elämän jutuista on hauskaa kuulla mitä muille kuuluu ja mitä on sattunut..

Lellu said...

Minun mielestä blogisi on hienossa balansissa kuvien ja juttujen kanssa.

Maarit said...

Heips ! Minä tykkään kanssa seurata blogiasi, olethan suosikeissani =) Kuvat on ehdottoman kivoja. Nehän kertoo paljon, erityisesti lankakuvat ovat jees. Ei ole ainakaan haitta jos ei kerro muista kuin neulejutuista. Kiva kun olet tarkkaan selvittänyt miten olet asiat tehnyt esim. noissa laukuissa taannoin.

Tainuli said...

Kuvia on runsaasti ja sehän on hyvä asia. Tekstiä on joskus melko niukasti, mutta se on ehdottomasti parempi kuin sellaiset nälkävuoden pituiset sepustukset. Blogisi on myös helppolukuinen, koska et ole kirjoittanut kaikkea yhteen pötköön. Varmasti jatkan blogisi lukemista jatkossakin!

Hiiruska said...

Olet tehnyt tosi monipuolisia käsitöitä (löytyy niin sukkaa, vauvan boleroa, huivia kuin laukkuakin), joten tätä blogia on kiva lukea. Töistä on runsaasti kuvia, mikä on tietysti plussaa, ja on myös hyvä, että olet laittanut töistä ylös tärkeimmät tiedot. Enemmät yksityiskohdat eivät olisi pahitteeksi, mutta toisaalta blogi on kiinnostavaa luettavaa ihan tällaisenaankin.

villasukka said...

Tykkään käsitöistä ja kuvista. On kiva lukea töiden tekemisprosessista. Yksityis/arkielämästä kertominen on jokaisen oma asia. Jos joku kirjoittaa ja luen (ja usein samaistun)mutta jos joku ei kirjoita, ei se kyllä haittaakaan.

AN said...

Luen mielenkiinnolla kaikkia juttuja myösmuita kuin käsityöaiheisia.On kiinnostavaa lukea esim.jostain neuleesta jota itsekkin tekee tai on aikeissa tehdä!Kuvat ovat aina kivoja ,ei niinkään langoista vaan töistäsi!Jatka vaan samaan malliin! :)

Taija said...

Blogisi on selkeä ja monipuolinen. Kivaa nähdä töistä myös vaihekuvia ja yksityiskohtia. Iso plussa on myös linkit ohjeisiin :)

Tarinointia on aina mukava lueskella. Ja kaksikielisyys on kunnioitettavaa, itse en koskaan siihen pystyisi!

Kuvia on paljon ja se on hienoa. Kuvaat näköjään paljon sohvallanne. Oletko koskaan kokeillut yksiväristä taustaa siis esim. isoa kartonkia? Itse käytän paljon mustaa kartonkia (Tiimarista) se mielestäni korostaa itse tekelettä. Myös ulkokuvat on ihania, mutta en itsekään koskaan jaksa ulos mennä kuvailemaan... :)

Sen verran vaikuttunut olen, että taidampa kaivaa sut blogilistan suosikkeihini ;)

kuttu said...

Olen satunnaiskävijä, mutta äkkiseltään selailtuna blogisi on oikein passeli. Minä tykkään kuvista ja niitä sinulla on aina useampi per bloggaus. Ja kivoja yksityiskohtakuvia myös. Vihreä taustaväri ei välttämättä omaa silmääni miellytä, mutta sehän on makuasia.
Kaksikielisyydestä en itse oikein pidä. Vaikka vieraskieliset jutut on kursiivilla, silti silmä hakee että mikäs oli luettavaa ja mikä yli hypättävää.

Raisa said...

Kuten useat ovat jo maininneet, kuvien määrä/laatu blogissasi on hyvä. Otat tarpeeksi valoisia kuvia ja myös ulkona.

Pidän töistäsi, ja tekstiä niistä sekä muusta on sopivasti, ei liikaa tai liian vähän.

Sitten vielä se, että tuo leskenlehtihuivisi innoitti minua yhteen meneillään olevaan työhön, eli inspiroit! =)

Stricker said...

Minäkin tykkään selkeydestä, hyvistä kuvista ja selvitykset työvaiheista ovat myös kivoja. Olet ollut suosikeissani jo aika kauan, mutta en jaksa enää muistaa, millainen vanha sivupohjasi oli. Tämä uusi on ainakin selkeä ja rauhallinen ja itsekkin käytän sellaista, koska inhoan blogeja, joissa lukeminen on kaikenlaisen krumeluurin tai väärän tekstivärin takia vaikeaa.

Yksityiselämästä kirjottaminen on jokaisen oma asia, enkä pidä sitä välttämättömänä mutta en myöskään haittavana. Tietenkin sellaisiin blogeihin, joissa on enemmän persoonallisia juttuja ja ehkä samanlainen elämäntilanne, tutustuu jotenkin paremmin ja blogaajien tilanteisiin pystyy samaistumaan, mutta ei se todellakaan välttämättömyys ole.Ja kyllä mä olen lopettanut jonkun sellaisen käsityöblogin tilauksen, jossa musta oli liian vähän käsitöitä ja liikaa elämää :-).

Anonymous said...

En ole kovin kauaa seurannut blogia joten en osaa hirveästi sanoa kommenttia, mutta ainakin jonkinlaista galleriaa kaipailisin. Aina kun löytyy joku uusi bloggaaja, on kiva selata ekaksi galleria niin että näkee vähän minkä tyyppistä on neulottu:-)

Ja muuta asiaa ei tarvi olla, neulominen on kuitenkin se mikä mua ainakin kiinnostaa eniten;-)

Lea said...

Neuleet riittävät ihan hyvin jutuksi neuleblogissa, varsinkin jos niistä tosiaan on kuvia ja juttua eri vaiheista.

Pidän tavastasi kuvittaa tekstit myös muilla kuvilla (esimerkiksi etana Etanan vauhtia-merkinnässä).

mags said...

Vaikka en nykyisellään neulo, seuraan kiinnostuneena myös neuleblogeja helmeilyn lisäksi ;-)
On mukava saada informaatiota eri langoista ja mallien toteutuksesta! Valkoinen pohja on kyllä selkeä; jostain luin, että sininen väri pohjassa koetaan miellyttävimpänä?!

Itselläni on henkilökohtaisten juttujen blogi aivan eri nimellä, mutta se on varmaankin henkilökohtainen valinta jokaisella :-)