Wednesday, October 11, 2006

Vanhaa ja salaista - Old and secret

Viime aikoina on valmistunut vain salainen projekti, joten siitä ei voi kuvia laittaa. Lisäksi viimeistelin parit sukat, joiden yksinäisiä pareja olen jo vilautellut aikapäiviä sitten. Aloitin myös ruskea-vihreän sukan langoista "vastaväriset" lapaset.

Lately I only finished a secret project, so no pictures of that one. I did also finish up two pairs of socks whose lonely pairs I've shown ages ago. I also started mittens of the green and brown yarn.Jotta olisi edes jotain "uutta", laitan kuvia muutaman vuoden takaisista vauvanpeitoista. Vaaleansini-valkoinen on virkattu Lanettesta ja toinen peitto kudottu Muskatista. Muuten, tiesin kyllä että tyttö on todennäköisesti tulossa, mutta valitsin värit jotka noin yleisesti miellyttivät. Vaaleanpunaista riittää ihan tarpeeksi siinä vaiheessa, kun tytön omaa makua kuunnellaan (joo, se on jo alkanut...).

Just to have something "new" to show for I'll include pictures of two baby blankets made a few years back. The white-blue is crocheted with Lanette, the other knitted with Muskat. BTW, I knew it'll most likely be a girl but chose to pick the colours that pleased me. There's enough pink later (and yes, it has already started...).2 comments:

Altocumulus said...

Kivoja sukkia! Ja nyt vasta näin tuon boleron, todella suloinen. Laitahan Ullaan tai jonnekin ohjetta, tuosta varmaan tykkäisi muutkin pikkutytöt! :)

Memmu said...

Kiitos Altocumulus! Oliskohan tuon boleron ohjeelle todella tilausta? Olen kyllä melko huono kirjoittelemaan ohjeita, mutta toisaalta oli pakko tehdä jotain muistiinpanoja silmukka- ja kierrosmääristä, jotta sai kappaleista samankokoiset. Kynnys ilmoittaa ohje Ullaan on kyllä aika korkea.