Monday, October 30, 2006

Alea iacta est

Kymppitonni on ohitettu ja arvonta suoritettu. Näin se meni.
Perinteisen yksinkertaisesti jokaisen osallistujan nimi lappuseen ja lappuset hattuun.
Tämän näköinen käsi veti hatusta yhden lappusen, jossa luki...Voittaja on siis Stricker! Onnea! Jos pistät postia kuvaustiedoissa olevaan osoitteeseen ja annat osoitetietosi niin saan laitettua paketin tulemaan.

Neuleblogien maailmassa 10 000 kävijää ei ole suurikaan määrä, mutta jos oikein rupeaa ajattelemaan niin tuntuu aika hassulta, että kokonaiset 10 000 kertaa joku on klikannut sivuilleni. Kiitokset lukijoille! Erityiskiitokset lisäksi teille, jotka osallistuitte arvontaan ja kommentoitte blogiani.

Blogia aloittaessani olin lueskellut neuleblogeja melkoisen tovin. Huomasin pitäväni selkeistä, ilman turhaa tilpehööriä olevista blogeista, joissa oli mieluusti paljon hyviä kuvia. Blogia aloittaessani tavoitteenani oli tehdä mahdollisimman pitkälle sellaista blogia kuin millaista itse haluaisin lukea. Halusin yksinkertaisen pohjan ilman kirkuvia värejä ja kaiken maailman vilkkuvia bannereita sun muita. Päätin, että en halua laittaa kuvattomia postauksia. Halusin myös yrittää kehittyä kuvaajana ja ottaa mahdollisimman hyviä kuvia, joissa pääasia eli kulloinenkin käsityö näkyisi mahdollisimman selkeäsi, rauhallisella taustalla, hyvässä valossa. Yleensä pyrin ottamaan kuvia, joita ei tarvitse sen kummemmin käsitellä vaikka käsittely varmaan hyödyttäisi. Voisi ainakin rajata ja säätää valoisuutta. Kehitettävää löytyy myös taustoista ja töiden asettelusta.

Oli mahdottoman kiva huomata kommenteista, että pitkälti lukijani ovat tyytyväisiä kuviini, sillä hyvät kuvat olivat korkealla tavoitteissani. Kiitos myös parannuskommenteista, pyrin kehittymään koko ajan, tosin laiskuus ja ajanpuute vähän vesittävät hommaa. Yleisesti oli kiva huomata, että lukijat kiittivät juuri niitä asioita, joihin olen yrittänyt satsata ja samoin parannusehdotukset koskivat asioita, joista itsekin olen tietoinen ja joita voi jatkossa yrittää huomioida enemmän.

The lottery is finished and the winner is Stricker! Congrats!

I want to thank all my readers and especially those who left a comment. When I started blogging I wanted to make a blog that was simple and easy to read with lots of good pictures because these are the qualities that I generally like in other blogs. I was very pleased to read that my readers find these qualities are present in my blog. I am also grateful for all suggestions for improvements. I will try to pay more attention to these things in the future.

No comments: