Friday, April 03, 2009

Sekalaista seurakuntaa - Bits and bobs

Vuoden alkupuolella on valmistunut kaikenlaista pientä, mutta en ole saanut päivitettyä niitä tänne blogiin, joten laitetaan nyt sitten kooste.

Projekti 1:
Villahousut 5-vuotiaalle.

Lanka: Safirgarn (100% villaa käsinpesu) 7 kerää
Puikot: 4 mm

1o, 1n pyörönä ylhäältä alas, 6 krs. kutakin väriä, haarojen kohdalla lisäsin 6s molempiin lahkeisiin. Ylhäällä kuminauhakuja. Hirveitä ongelmia löytää sopiva silmukkamäärä ja niinpä motivaatio hävisi ja tein näitä monta kuukautta, mutta tyttö on tykännyt, joten ei menneet kaikki tuskittelut hukkaan.Projekti 2:
Säärystimet itselle

Lanka: Sandnes Garn Sisu (villapolyamidisekoite) 2 kerää
Puikko: 3 mm

Tämä oli vaatimattomasti kolmas talvi, kun mietin säärystimien tekoa, mutta onneksi sain tehtyä, sillä kerrankin näistä tuli sellaiset kuin olin ajatellut. 1o, 1n, 2 yksinkertaista pitsiraitaa (Hedera-sukissa on tämäntyylinen pitsikuvio). Varrensuiden pitsireunuksen otin kirjasta: Nancy Bush, Knitting Vintage Socks - Fancy Silk Sock.

Projekti 3:
Pipo ja kämmekkäät miehelle

Lanka: Nalle ja Nalle Colori (tummansininen ja sinisävyinen pätkärääkätty)
Puikko: 3,5 mm

Nämä olivat joululahja - ja synttäriprojektit miehelle. Luokattomia kuvia kun ei taas vaihteeksi ollut valoa... Halusin jotain yksinkertaista ja kokeilin miten pätkärääkätty ja yksivärinen toimivat yhdessä. Pipo 1o, 1n, samoin kämmekkään varsi.

Sitten muutamia kortteja:Lopuksi vielä lankavaraston kartutusta:3 vyyhtiä Hifa 2:sta2 vyyhtiä Hillesvågin Raggesokk-lankaa, siniharmaa ja jonkinmoinen kirkas lehmuksenvihreä
Here's something to show for this year, a few projects, more yarn and a couple of cards.

2 comments:

Nunt said...

Superihanat kengät :) Sisäinen viktoriianisen aikakauden naiseni hykertelee.

Maihariaikauden ulkoinen naiseni ei pysty kävelemään koroilla.

Memmu said...

Kauneuden eteen pitää kärsiä etc. mutta nuo kengät ovat kyllä ihmeen hyvät kävellä. Silti, en kyllä laita jalkaan, jos tiedän että kävelyä on edessä kilometritolkulla :)