Wednesday, April 01, 2009

Paketilla on korvat

Tämä ei ole aprillipilaa - kyllä täällä vielä joskus päivitetään.

Osallistuin suomalaisten Ravelry-vaihtoon ja parini Lintulai (jonka en tuolloin vielä tietenkään tiennyt olevan juuri minun parini) kutkutteli mielikuvitusta kertomalla, että hänen kasaamastaan paketista puuttuu vielä yksi korva ennen kuin sen voi lähettää. Korvilla viitattiin sitten tietysti hiirenkorviin (pun intended) joiden pitäisi näkyä kuvissa :)

Olin 20 euron ryhmässä ja hyvin oli parini käyttänyt sentit: langat osuivat todella nappiin merkkinsä (Silvia ja Veto) ja väriensä puolesta. Huiviohjeet (North Roë Shawl/Victory shawl) ovat uskomattoman kauniita enkä anna ranskankielen pelottaa - eiköhän niistä muutaman vuosikymmenen takaisen kouluranskan, kaavioiden ja muutaman englannin sanan avustuksella saada selvää.Söpöt kissa-silmukkamerkit oli jo pakattu niin kauniisti, että kuvasin ne ensin paketissaan. Ja vihko ja kynä tulevat aina tarpeeseen.Piccies of my Finnish Knitters Ravelry exchange package :)
2 comments:

Nunt said...

En pääse yli tuosta Silvian ihanasta sävystä... Treffataanko meillä, muuten varastan tuon :D

Memmu said...

Näpit irti mun vyyhdeistä! tai voit päästä hiplaamaan niitä valvonnan alla :D Käytännön syistä (= tarha kiinni) voi olla että olisi parasta tavata meillä. Miten sulle muuten sopii keskiviikko, tai vaihtoehtoisesti tiistai?