Friday, April 10, 2009

Kisulit - Kitties

Tyttö on aika innoissaan pääsiäisestä ja niinpä kaikki paikat täyttyvät pääsiäisjutuista, joko omatekemistä, ostetuista tai lahjaksi saaduista. Mutta pääsiäisjuttujen ohella taloon kotiutui myös pari kisuleita, virkattuja sellaisia.
Ystävälläni on japanilainen virkkauskirja, jossa on ihastuttavia ohjeita erilaisiin Hello Kitty -motiiveilla kaunistettuihin pikkujuttuihin. Tulkitsin kirjan kuvaa melkoisen vapaasti ja yrityksen ja erehdyksen kautta sain lopulta valmiiksi parin kohtuullisesti alkuperäisiä muistuttavia lapasia. Alkuperäismallissa ei tosin ollut tuota pinkkiä "hametta".

Lanka: vyötteetön anonyymi villalanka varastojen kätköistä, lähes kaikki 50 g meni
Koukku: 4,5 mm
Koristelu: pinkki - Novita Nalle; muut värit - todennäköisesti Dalegarn Falk
Aloitussilmukoiden määrä: 34

Hyvää pääsiäistä kaikille!


I finished a pair of crocheted Hello Kitty mittens, freely based on a pattern in a Japanese Hello Kitty crocheting book that my friend has. My daughter loves them, although my crocheting skills are far from perfect. Woollen anonymous white yarn, 4,5 mm hook and some coloured scrap yarn were used.

Easter mood has taken over the house... Happy Easter everybody!

2 comments:

Nunt said...

Hienot tuli :D

En usko että olkapää neulomisesta ärsyyntyi, vaan siitä, että viimeisen viikon ajan olen pelannut sängyssä erilaisia puzzle-pelejä Nintendo DS:llä - joskus jopa ihan vahingossa vaan 4 tuntia putkeen... Kyljellä pelatessa toinen käsi on koko ajan vähän koholla, joten eilen illalla menin sitten sänkyyn iPodin kanssa DS:n sijasta. Åge herätti mut joskus neljän maissa kun tuli sänkyyn kysymällä, saisiko korvanapit ottaa pois kaulan ympäriltä :D Ei aavistustakaan, koska nukahdin, mutta iPodista oli virta loppu ;P

Relli said...

Ihanat Hello Kitty-lapaset, aivan superhienot!