Thursday, March 15, 2007

TaikamaailmaTällä kertaa Valokuvatorstain haaste "Ajatuksen voimalla" on todella kirjaimellisesti haastava, jopa siinä määrin, että huomaan ajautuvani miettimään ihan eksistentiaalisia kysymyksiä.

Haluanko lähestyä aihetta henkilökohtaisesti vai peräti globaalisti? Ainahan voisi pyrkiä utopiaan, kuten köyhyyden, nälän ja kärsimyksen poistaminen tai vaikka maailmanrauhaan ja saasteettomaan ympäristöön. Henkilökohtaisella tasolla syvimmät toiveeni ovat niin kipeän henkilökohtaisia, että niiden paljastaminen jättäisi täysin alastomaksi.

Tyydyn tällä kertaa henkilökohtaiseen utopiaan, taikamaailmaan, jota kautta voi tarvittaessa saada etäisyyttä niin henkilökohtaisiin kuin globaaleihin huoliin.

Hassua, että aihe "Ajatuksen voimalla" on se, joka pakottaa kirjoittamaan pitkät selitykset, tähän asti olen antanut kuvien puhua omalla voimallaan, mitä sitten ovat kullekin sanoneet.

3 comments:

Kirsi said...

Memmu, minä odotin kiinnostuneena tämän kierroksen kuvia. Olet eritellyt hyvin mahdollisuuksia, mihin päin voisi lähteä.
Vähän sukua sinun taikamaailmallesi on minun toiveeni, että kykenisin kekittymällä toisinaan sulkemaan korvani.

helanes said...

Lintu siihen ainakin on lentänyt ajatuksen voimalla.

Outi said...

Aivan ihana kuva!