Friday, October 17, 2008

Keskeneräisiä ja valmistuneita - Finished and unfinished business

Arvontakin saatiin sitten kunnialla päätökseen - Lellu ilmaantui (pieni uhkailu näköjään kannattaa!) ja on toivoakseni saanut pakettinsa. Hanhanin paketti ainakin löysi perille, kiitos vielä "kuittauksesta"! Kortin ohella sain siis Hanhanilta ihanan ristipistokirjanmerkin, josta pitäisi itse asiassa ottaa kuva, jotta muutkin saisivat nähdä sen. Se on muuten käytössä tälläkin hetkellä.


Aion pikkuhiljaa lisäillä arvonnan satoa tuonne Lankaostosblogiin. Kiitokset vielä kaikille osallistujille vaivannäöstänne!

Olen ollut viime aikoina kroonisesti kiireinen, joten kutomisaika on ollut lievästi kortilla. Lisäksi olen hajottanut ponnisteluni ja kesken on useampikin isohkompi työ, joten valmista saa odottaa. Vilautan tässä vain paria huivia, muita en oikein uskalla, kun tuntuu, että keskeneräisten näyttäminen blogissa tietää sitä, että työ ei sitten valmistukaan. Käsittääkseni tätä kirousta on esiintynyt laajemminkin?Myrtle leaf shawl Sowerbyn Victorian Lace Today -kirjasta, lankana Knitpicksin Shadow merinoa.
Oberlen Folk Shawlsista Feather and Fan Triangle, josta on tulossa mahdottoman suuri ja joka imee toivoakseni ylijäämä Lanetteja tuon Regia Silkin lisäksi. Todella aivotonta TV-neulontaa.

Jotain sentään on valmistunutkin. Tein nimittäin lahjaksi yhden Pajunkissan 4 vuotta täyttävälle tytölle ja samaan syssyyn tuli tehtyä vielä toinenkin omalle tytölle. Lahjamyssy on samaa Wool Cottonia kuin ohjeessa. 56 silmukalla tuli aika suuri, mutta ei onneksi ihan niin suuri, että olisi kokonaan valunut silmille. Toinen oli luottolangastani, Nomotta Extra Merino, joka on hieman ohuempaa ja silmukoita tuli 60, mutta lopputulos oli taas melkein silmille valuvaa mallia, mutta lapselle tehdessä kai silti parempi, että on hiukkasen iso kuin liian pieni.Extra Merinoinen Pajunkissa.
Tämä meni siis lahjaksi.Tässä näitä minun korttejani. Ja alla näkyy vielä pakettikin.
The raffle has been concluded, winners got their yarn and I will start adding results to the yarn blog. Chronic lack of time and spread efforts result in very little finished projects and all I have to show for are a few "catkins".

2 comments:

Nunt said...

Puuh, käänsin juuri ensimmäisen kulman leaf and trelliksestä, raivostuttava mallikerta kun en millään opi sitä ulkoa.

Memmu said...

Jotkut mallit vaan vastustaa, mutta ehkäpä se siitä seuraavaan kulmaan mennessä... Turnauskestävyyttä!