Wednesday, September 03, 2008

Veni, vidi, viciEDIT: Lellu, toinen arvonnan voittajista, ei ole ilmoittautunut. Tietääkö kukaan, miten Lelluun saisi yhteyden? Mikäli hän ei lähiaikoina - sanotaan vaikka maanantaihin 22.9. mennessä - ilmoittele itsestään, en näe muuta vaihtoehtoa, kuin panna juniper -langat uudelleen jakoon. P.S. Hanhan, tulihan paketti perille?

Arvonta on suoritettu, vihdoinkin. Pahoitteluni niille, jotka mahdollisesti ovat odottaneet tuloksia jo eilisestä, mutta kerrassaan jostain toisesta maailmasta peräisin oleva kiivas ajankulu yhdistettynä kiireellisiin tekemisiin yksinkertaisesti tekevät sen, että olen viime ajat ollut kroonisesti aikataulusta jäljessä. Edessä on entistäkin kiireisempi ajanjakso, joten en ehdi lisäillä lankatietoja ihan heti, mutta kunhan kiire hellittää, palaan asiaan. Monet kiitokset kuitenkin kaikille osallistujille, mukaan mahtui mielenkiintoista lankatietoutta laidasta laitaan.

Jatkuvista kameraongelmista johtuen ette nyt saa kuvallisia todisteita arvonnan kulusta tai laillisuudesta (vaan ainoastaan koristeellisen, täysin asiaankuulumattoman kuvan), joten ei auta kuin luottaa siihen, että olen vilpitön väittäessäni, että hyvin primitiiviseen tapaan kirjoitin kunkin osallistujan nimen lapulle niin monta kertaa kuin mitä kukin oli kertonut eri paikkakuntien lankakaupoista. Lisäksi annoin nettisivuvinkeistä yhden ekstraäänen. Keretessäni voisin lisäillä linkkilistaa nettikauppoihin tai muihin hyödyllisiin lankasivuihin.

Mutta takaisin itse arvontaan. Tungin valmiit laput lähietäisyydeltä löytyneeseen iltalaukkuun ja kaappasin kiinni lähimmän löytämäni puolueettoman henkilön, joka yllätys, yllätys sattui olemaan mieheni ja pyysin nostamaan kaksi lappusta.

Tadaa, laukusta nousivat nimet Lellu ja Hanhan. Onnittelut arpaonnen suosiosta! Koska Lellu oli ilmaissut suosikikseen juniperin, Hanhan saa tyytyä pinotiin. Pistäkäähän yhteystietoja vaikka sähköpostilla: nyhertaja @ luukku. com niin pistän paketit postiin!

Kiitokset vielä kaikille osallistujille - palailen asiaan lankatietojen lisäilyn osalta heti kun kiireet hellittävät.

1 comment:

Anonymous said...

Minä täällä, minä täällä!! osoite on leila.pohjolainen@suomi24.fi