Saturday, January 05, 2008

Vilautus - FlashingValitinko viimeksi, että mikään ei onnistu? Näiden suhteen olen toiveikas. Ei silti, että näitä voisi täydellisiksi sanoa, kutomisen ohessa muotoutuvat koekappaleet kun ovat, mutta silti.Edelleen peräänkuuluttaisin Lontoo-vinkkejä. Anyone? Oletko käynyt lankaostoksilla Lontoossa? Mitkä ovat parhaat vinkkisi? Muita kokemuksia lankoihin liittyen?

Tammikuun huurteisia tunnelmia vielä alla...Just flashing something I've been working on lately. Plus some winter moods.

4 comments:

Karoliina said...

Katsopa tämän linkin takaa: http://www.spittingyarn.com/blog/?page_id=156

Itselläni on kokemusta Loopista. Kiva liike. Louisa Hardingia, Lana Grossaa jne. myös verkkokauppa.

John Lewisin tavaratalossa on hyvä lankaosasto ja jonkin verran lankoja myös Libertyn tavaratalossa.

Memmu said...

Kiitos Karoliina! Pitänee tehdä lista eri kaupoista ja käydä ainakin niissä jotka sattuvat muutenkin reitin varrelle. Taidan kyllä suunnistaa ainakin tuonne Loopiin ihan vasitenkin.

Lotta said...

En ollukaan kommentoinu! :o Piti, mihinkähän se unohtu. Eli tosi kauniita huurrekuvia! Ja jään mielenkiinnolla odottelemaan kirjoneuletta :).

Memmu said...

Hei Lotta, kiva kun viitsit kommentoida:) Tulin juuri takaisin Lontoosta, pitää postailla vähän ihanista langoista, kunhan ehdin. Mistä tulikin mieleen, että minun piti sulle aikoinaan kommentoida niistä ihanista sukkalangoista ja muista, mutta se jäi. En oikein ole ehtinyt edes lukea blogeja viime vuoden lopussa ja tänä vuonna en oikein ollenkaan, joten kommentointi on jäänyt kuvitteluasteelle. Tuon kirjoneulejutun suhteen olen edelleen toiveikas, saa nähdä milloin valmistuu...