Wednesday, April 18, 2007

Paha, pahempi...? - Bad, worse...?

Villapallo heitti meemihaasteen: näytä, millainen neulatyyny sinulla on. Ja minä kerron millainen olet? No, toivottavasti ei, sillä tätä pahempaa voi tuskin kellään olla.En selvästikään ole välineurheilija. Toki pidän kauniista esineistä, mutta taidan olla vähään tyytyväinen. Tämä on tehty muistaakseni koulukäsitöissä 7. luokalla ihan ensimmäisenä työnä. Ei mikään hassumpi ajatus, ensin tarvitaan neulatyyny, että voi tehdä käsitöitä. Tässä on liian vähän täytettä eikä kangaskaan ole erityisen kaunis, mutta niin vain tämä on palvellyt parikymmentä vuotta. Hieno yksityiskohta on lenkki, jolla tyynyn voi laittaa ranteeseen, mutta en koskaan käytä tätä niin. Pidän tässä niin nuppineuloja (osaa niistä) kuin ompeluneuloja ja minulla on outo tapa säästää langanpätkiä.

Tässähän voisi heittää haasteen: onnistuuko joku löytämään jotain vielä kamalampaa sarjassa käytössä oleva neulatyyny? Kyseenalaista kunniaa ja mainetta sille, joka tähän pystyy!

Yllä vielä pari kaulakorua, jotka olen askarrellut jo aika päivää sitten, ei vain ole tullut kuvattua.
Vihreä on puisista helmistä, jotka sain ystävältäni ystävänpäivänä. Tyttö omi heti korun itselleen. Toinen on pujoteltu vaaleanpunaisista alehelmistä ja mustista hiotuista lasihelmistä ja sitä voi pitää myös ranteessa.

This time a meme in Finnish plus pictures of a few necklaces that I've made this year. The green one is made of wooden beads that were a gift from a friend and the pink one of beads that were on sale, decorated with faceted black glass beads.

2 comments:

Tarjuska said...

Taisit vetää parhaimmasta narusta. Hieman nauratti tuo neulatyyny, mutta tarpeensa sekin näköjään ajaa. Osallistuin itsekin. :)

Memmu said...

Eipä taida kukaan uskaltaa tunnustaa ;)