Monday, December 04, 2006

Salaisuus paljastuu - Secret's revealed


Sain viime viikon alkupuolella sähköpostia SNY:ltäni, jossa hän kertoi olevansa panemassa marraskuun pakettia postiin. Salaiseksi ystäväkseni paljastui Sanna jolla ei ole blogia, joten ei ihme, että minulla ei ollut aavistustakaan ystäväni henkilöllisyydestä.

Paketista löytyi kaikkea ihanaa. Suklaajoulukalenteri on jo mennyt perheen kesken jakoon ja näin käynee myös virolaiselle suklaalle (mustikkaa, nam) joka on uusi tuttavuus, mutta lakritsit aion pitää itse. Tampereelta löytynyt enkeli on aivan ihana! Tykkään kovasti myös mätsäävistä yöpuvusta ja sukista. Niissä on kivat piristävät värit ja sukatkin ovat passelia kokoa. Lisäksi ne tulevat ihan tarpeeseen: huomasin vastikään nykyisessä kauhtanassani reiän ja olen pannut merkille, että yösukat alkavat olla kulahtaneet, joten nämä tulevat takuulla käyttöön. Kiitos!My Secret Pal warned me last week that the last package revealing the secret is on the way. It turns out my Pal is Sanna who does not have a blog so no wonder I had no suspicions as to her identity.

The last package was full of all kinds of wonderful things. The chocolate's for all the family but I'll keep the licorice for myself. The ceramic angel is lovely and I like very much indeed both the nightie and the handknit socks that will certainly be used. Thank you!

No comments: