Saturday, September 09, 2006

Ei ihan kassialma vielä - Not quite a baglady yet

Esittelin yhdessä elokuun postauksessa myös tämän juhlavamman laukun aineksia. Lanka on nimetöntä puuvillalankaa. Käytin koukkua nr. 3 ja virkkailin vuorotellen pylväitä ja kiinteitä silmukoita paitsi yhteen kierrokseen käytin Mary Oljen "lumihiutalavirkkausta" ja koristeeksi reunoihin ketjusilmukkakaaria.

I have shown some ingredients of this fancier bag in an earlier posting. Yarn is nameless cotton and the stiches are mostly basic ones.
Laukussa on kaksinkertainen vuori ja vetoketju. Ruskea kangas on alunperin valkoista peruspuuvillaa, mutta värjäsin sen pesukoneessa muutamien vaatekappaleiden kera. Kuviollinen kangas on indonesialaista batiikkikangasta, jonka ostin vuosia sitten thaimaalaisesta marketista ja jota en ole ennen raaskinut käyttää.

It has a lining and a zipper. The brown fabric used to be basic white cotton but I dyed it in the washing machine. The fabric with patterns is Indonesian cotton that I bought years ago in Thailand and haven't had heart to use before now.


Lisäsin vielä nauhan, jotta laukusta tulisi vielä juhlavampi. Ehkäpä laukku pääsee ulkoilemaan ensi viikonloppuna kun on juhlat tiedossa.

I also added a contrasting ribbon for extra sweetness. Maybe the bag gets to go out next weekend. There's a party coming.


2 comments:

TiinaV said...

Kaunis kassi! Ihastun aina noihin silkkinauhallisiin kasseihin.. :)

Sandy said...

Aivan upea kassi. Pidin noista neuleista myös, mutta tuo kassi on jotain aivan ihanaa.