Tuesday, February 21, 2006

Kuka siellä? - Who is there?

Kuka siellä?

Who is there?Uskaltaisiko kurkistaa?

Do I dare to peek?Tältä näyttää tyttö, jolla on keväinen kukkalakki päässä.

This is how a girl with a springtime flower cap looks like.
(Äiti sai otettua kuvia taannoin valmistuneesta kutomuksesta omistajan päällä, kun tyttö laittoi lakin itse päähän. Sen sijaan poseeraus äidin kehotuksesta ei ollut ollenkaan kiinnostavaa. Lakki on ehkä vähän iso, mutta ilmeet sitäkin iloisempia.)

Mother was allowed to take pictures where the item that was finished and presented some time back was worn by its owner, because the owner put it on herself. Posing after orders from mommy, however, was not at all interesting. The cap seems a bit large, but the girl is happy.)

Olen edelleen ollut laiska kuvaaja, enkä ole saanut esiteltyä, mitä juuri nyt on meneillään. Laskin juuri, että työn alla on viisi pienempää ja vähän suurempaa projektia, joten ei ehkä ihme, että valmistakaan ei viime aikoina ole tullut kuin nimeksi. Yritän olla kiltti tyttö ja räpsiä kuvia pikapuoliin niin näette, missä mennään.

I've been a lazy photographer, so I haven't been able to present what is going on with my knitting just now. I just counted that I have five small or a bit bigger projects going, so it may not surprise you that I haven't finished much lately. I'll try to be a good girl and take some pictures soon to show what's going on.

1 comment:

KatjaL said...

Söpö! Sekä tyttö että hattu:)