Friday, December 30, 2005

Jotain vanhaa - something old

Vuoden viimeisen päivän kunniaksi jotain vanhaa eli kaksi villatakkia, jotka ovat melkein valmiita. Norjalaispusero periaatteessa onkin valmis ja olen sitä pitänytkin, mutta en ole tyytyväinen kaulukseen ja nappilistaan. Ne pitäisi tehdä uudestaan kunhan saisi inspiraation. Takki on muuten todella iso, joten ehkä annan sen miehelleni kunhan joskus mahdollisesti saan sitä paranneltua.

Something old on the last day of the year - two cardigans, both nearly finished. The Norwegian one is basically ready, but I am not satisfied with the collar and the button list. I wish to modify them as soon as inspiration hits me. The cardigan is also quite large, so maybe it goes to my husband.Oranssinpunainen takki on 7 veljeksestä ja vain toinen hiha puuttuu ja sekin on melkein valmis - en vain koskaan näköjään saa sitä viimeisteltyä. Yksi syy haluttomuuteen on, että myös tämä takki on todella iso ja olenkin miettinyt jonkinlaista leikkelemistä pienentääkseni sitä. Inspiraatio vain puuttuu.

The orange cardigan of 7 veljestä yarn with only one sleeve missing and that, too, nearly finished. Maybe I never seem to finish this because the cardigan is large and would require some cutting to be nice. I'm waiting for inspiration.
No comments: