Friday, February 05, 2010

Rasittavaa- Annoying


Greentail2
Originally uploaded by mervik
Jostain syystä Blogger ei suostu lataamaan kuvia eikä oikein tee mieli postata kuvattomia juttuja. Yritän siis lisätä kuvan tästä viime syksynä valmistuneesta Swallowtailista Flickrin kautta. Tässä on ongelmana se, että en tajua, miten saisi lisättyä useamman kuvan per postaus. Ei oikein viitsisi spämmätä omaa blogiaan postaamalla jokainen kuva omana postauksenaan kun jotenkin tuntuu, että käsityöblogissa voisi olla useampi kuin yksi kuva per työ ja yhdessä postauksessa voisi olla jopa kuvia useammastakin työstä. Jos siis tekniikka suostuisi toiminaan.

Kuvassa siis Swallowtail Gjestalin merinoisesta Knoppista, joka valitettavasti poistui valikoimista. 3 kerää, puikko 4,5. Meni lahjaksi ystävälle.

5 comments:

Nunt said...

No eipä ne kauaa Knoppia pitäneet... :/

Memmu said...

No ei :( ja tykkäsin Knoppista paljon enemmän kuin Gjestalin toisesta merinolangasta, Baby ullistä. Se oli varmaan liian "hieno" ns. tavalliselle langankuluttajalle.

Kaisa said...

Jollei Blogger lataa, syynä voi olla se, että ilmainen Picasa-tilisi on täynnä. Mulla kävi niin, ostin 20 Gt lisätilaa 6,10 dollarilla. Pitäisi riittää hetkeksi. :)

Flickristä ja muualta saa monta kuvaa per postaus lisäämällä kuvan koodin postaukseen siihen html-puolelle. En enää muista miten se Flickrissä menee, mutta eiköhän siellä ole valmiiksi sanottuna se koodinpätkä joka pitää kopioida?

Memmu said...

Kaisa: Kiitos vinkeistä! Todennäköinen syy kuvien puutteeseen on varmaan tuo tilin täyttyminen. Voisivat kyllä mielestäni varoittaa moisesta!

Anonymous said...

On muuten ihana huivi <3