Thursday, August 07, 2008

Piti olla - Should have been

EDIT: pikkuisen muutoksia ulkoasuun. Muuten, täällä on lähiaikoina tiedossa ARVONTA.

Tämän postauksen piti esitellä mm. jo perinteeksi muodostunut kesälaukku sekä yksi rästiin jäänyt juhlalaukku, mutta saattekin tyytyä yhteen ikivanhaan pussukkaan ja pikaiseen kirjaesittelyyn. Miksi? Koska nerokkaana tyttönä onnistuin tuhoamaan kamerani pudottamalla sen kiviselle alustalle enkä ole vielä saanut laitettua kasaan vaihtoehtoista järjestelmää. Tai ostettua uutta.

Lisäksi varoitus. Haluan tehdä jotain muutosta blogin ulkoasuun, joten hutipäivityksiä on tiedossa. Ettehän hermostu?

Menossa on tavan mukaan useamman sorttista kudottavaa - huivi (ok, huiveja, eri vaiheissaan ja erilaisella aikataululla), lasten villahousut, mekko tytölle. Ja kunhan Knitpicksin tilaukseni toivottavasti pikapuoliin saapuu ystäväni keralla, tiedossa on Myrtle leaf shawl Jane Sowerbyn Victorian Lace Today -kirjasta. Tämän kirjanhan tilasin tuossa keväällä ja siitä on yksi malli aloitettuna tarkoituksena saada se joskus valmiiksi, kun taas tuo Myrtle on odottanut lankoja. Sen pitää valmistua syyskuun puoliväliin mennessä ja hyppää siten jonossa tuon aiemmin aloitetun Miss Lambert's Shetland patternin ohi. Olen lisäksi päässyt noin puoliväliin Feather and Fan Triangle Shawl -huivia Cheryl Oberlen Folk Shawls -kirjasta, mutta se on hirveän suuri ja valmistuu pikkuhiljaa. Samasta kirjasta hyppää puikoille jossain vaiheessa myös Wool Peddler's Shawl.Pikkupussukka, joka meni joululahjaksi. Samasta kankaasta tein itselle juhlalaukun. Siitä kuva myöhemmin. Ja se kesäkassi on Ikean jämäkästä kankaasta. Siitäkin kuvaa myöhemmin. Itse olen tykännyt kovasti vaikka siis ihan peruskassi kyseessä.
Tuon Victorian Lacen kanssa samaan aikaan tilasin myös pikkuruisen neuleoppaan Field Guide to Knitting by Jackie Pawlowski, josta löytyy kuva ja sanallinen selitys mutta ei kaaviota kaikenlaisista perusneulemalleista - pintakuvioita, palmikoita, pitsiä, reunamalleja. Kiva selailla ja etsiä inspiraatiota.
I was supposed to show some bags, but smartly I destroyed my camera (dropped it on stones) and in lack of alternative means of transferring pictures you will have to do with one old pouch and a superficial book review.

1 comment:

-maria- said...

Kiittelen tuosta alempana olevasta Pajunkissapipon ohjeesta! Kivan näköinen, printtasin talteen :)