Saturday, December 15, 2007

Monenlaista tynkää - Hardly finished

Laitanpa ensin nämä pikkuiset "lapasentyngät", jotka vapautuivat esiteltäväksi, kun saajan synttärit on vietetty.


Edestä, takaa, istuu, makaa...


Lanka Dalegarnin Falk 100% pesunkestävää villaa, puikko taisi olla 3, pitsineule adoptoitu Kuuran kosketus -sukista. Muutama raita ja pikkuisen virkkausta lisänä muutoin aika perusjutussa. Tykkäisin itsekin, hmmm.

Olen jo pitkään mainostanut aikovani liiviä ja tässä todiste siitä, että aloitettu on. Kuvassa helmapitsin alku. Ei vain ole aikaa oikein edetä, mutta ihan kivan näköistä, tosin sen verran monimutkaista, että ihan heti ei opi mallikertaa ulkoa, joten voipi mennä aikaa, että kunnolla edetään.En viime aikoina ole paljon kortteja esitellyt, sillä olen kortteineni kuin eri planeetalta muihin korttiharrastajiin verrattuna, mutta tässä vaihteeksi yksinkertainen, mutta mielestäni ihan söpö onnittelukortti.Loppuun vielä vähän erilainen juttu. Nimittäin Kasilin blogista löytyi kiva ja erilainen haaste. Tässä minun harakanvarpaitani. Ilman sensurointia... lukuyritykset omalla vastuulla.
Finally I can publish these fingerless mittens, since the birthday of their new owner has been celebrated. I have started a lace band for a vest that I have intended to do since the summer. Looks nice, but is rather complicated, so it will be difficult to remember the pattern. I haven't been showing many cards lately, but I thought this was fairly cute, so here you are. The last picture shows some uncensored scribbling, published here as part of a challenge by Kasil.

2 comments:

Lotta said...

Hieno tuo liivipitsi - jään kiinnostuneena oottelemaan jatkoa :).

Memmu said...

Hei Lotta, minäkin oon kiinnostunut näkemään, mitä tuosta hommasta oikein tulee - aikomus on hyvä ainakin ;)