Thursday, May 25, 2006

Pitsipusero III

Hihat

Luo 51 s puikolla nr. 4 ja neulo 1 puikko oikein = työn nurja puoli. Jatka sileää oikeaa neuletta kunnes olet neulonut kaikkiaan n. 3 cm. Neulo sitten pitsikuvio ohjeen mukaan ja neulo loppuhiha sileää neuletta. Kun hihan korkeus on 18 (15) 13 cm, lisää yksi s työn molemmilla puolilla. Toista tämä joka 8:s puikko koossa S, vuorotellen joka 8:s ja joka 6:s puikko koossa M ja joka 6:s puikko koossa L. Päättele kädenreikää varten kuten etu/takakappaleessa kun puikolla on 63 (67) 71 s ja koko hiha on 46 (47) 48 cm korkea. Laita loput 51 (55) 59 s apupuikolle.

2 comments:

Memmu said...

Hei, sinähän olet nopsa neuloja. Laitanpa sitten yhtä nopsaan jatkoa ohjeelle, kun se ei ole pituudella pilattu. Olen todella utelias näkemään mitä olet saanut aikaan! Kerrohan taas kun tarvitset lisää tekemistä...

Hanna said...

Oho, ja sinä olet nopea ohjeen kirjoittaja :D Teen kyllä muutaman sentin lyhyemmän version kuin ohjeessa, jonka mukaan paidasta tulisi aika pitkä. Koitan laittaa blogiini kuvia tässä lähiaikoina. Kiitokset hihoista, nyt vaan taas puikot heilumaan..