Friday, May 19, 2006

Pitsipusero II

Etu- ja takakappale neulotaan samalla ohjeella.

Luo 83 (91) 99 silmukkaa puikolla nr. 4 ja neulo 1 krs. (= puikollinen) oikein = työn nurja puoli. Jatka ainaoikein n. 3 cm. Neulo pitsikuvio kaavion mukaan ja neulo loput niin että työn oikea puoli on oikeaa neulosta.

HUOM. Kun etu/takakappale on 10 (11) 12 cm korkea, päättele 1 s. työn kummallakin puolella. Toista tämä joka 8:s kierros kunnes olet päätellyt 5 s. työn kummaltakin puolelta. Neulo 7 kierrosta viimeisimmän päätellyn silmukan jälkeen ja lisää 1 s työn kummallakin puolella. Toista tätä joka 8:s kierros vielä 4 kertaa. Puikolla on nyt 83 (91) 99 s. Päättele hihanreikää varten kun koko kappale on 41 (42) 43 cm korkea. Päättele 3 s yhden kerran, 2 s 1 kerran ja 1 s 1 kerran työn kummallakin puolella (kunkin puikon alussa) ja laita jäljellä olevat 71 (79) 87 s apupuikolle.

3 comments:

Memmu said...

Hei Hanna, tässäpä sinulle vähän tekemistä. Kerro jos joku jäi epäselväksi. Ilmoittele sitten kun tarvitset lisää tekemistä niin pistän hihojen ohjeen tulemaan.

Hanna said...

ISO kiitos ja kumarrus! :) Eiköhän tuossa ole tekemistä vähäksi aikaa, jospa vaikka tänään euroviisujen merkeissä aloittelisin..

Hanna said...

Heippa! Sitten kun viitsit ja jaksat ja löydät aikaa, niin voit laitta hihaohjetta tulemaan :) Mutta ei mitään stressiä. Mulla on toinenkin työ puikoilla, niin en ole ihan toimettomana ;)