Monday, September 20, 2010

Kokeilu - mutta tämähän toimii - Hey this works!?

Alkuvuodesta oli sen verran kiireistä että bloggausaika olisi muutenkin ollut kortilla, mutta tekniikan pettäminen (siis se että blogger ei halunnut ladata kuvia) vei kaiken motivaation enkä koskaan saanut selvitettyä, mikä oikeastaan oli vialla. Nyt ajattelin ihan vain kokeilla että missä mennään ja kas kummaa, lataus onnistui. Joten laitan nyt sitten tähän aiemmin valmistuneita juttuja joista sattuu löytymään kuvia. Olen kylläkin laiminlyönyt kuvaamisen kun bloggaminen ei ole onnistunut, joten pitänee yrittää miettiä, mitä on jäänyt välistä ja lisäillä niitä vähitellen jos tämä nyt rupeaa toimimaan. Ja ehkä jotain uuttakin saan valmiiksi ja kuvattua...

Alkuvuodesta valmistui tämmöinen Eskimo-setti:"Slouchy" pipo.Lapaset.

Puikot olivat muistaakseni 7mm. Sekoitin useampaa väriä, koska lankaa oli vähän. Lapaset tehty tasona resoria lukuunottamata.

Näitä vauvan villatakkeja valmistui kaksin kappalein. Muokkasin aika kovasti Modassa 2/10 ollutta bolero-ohjetta, ei paljoa näytä alkuperäiseltä, mutta otin tuosta ohjeesta kuitenkin osviittaa. Lankana Gjestalin Knopp, 3,5 mm puikot, vaaleanpunainen on pikkuisen pienempi kooltaan (lisäsin vihreään silmukoita jotta koko olisi lähempänä 6kk).Hyvin käytetyt huovutetut lapaset 6-vuotiaalle Gjestalin Safirista, taisin käyttää 7 mm puikkoja.


Aiemmin esiteltyjen Noro-lapasten aluslapaset Lanettista. Onnistuin keväällä hukkaamaan toisen näistä, joten edessä olisi 2,5 mm puikoilla sohimista, jotta saan Norot käyttöön tänä talvenakin. Ei jaksaisi...

I've been having trouble loading pictures ever since last fall and just about gave up blogging since I wasn't too motivated about trouble shooting and anyways had little time for blogging. Decided to give it a try for the heck of it and alas, I can load pictures again, don't ask why. So here's a collection of FOs from last winter. I stopped taking pictures of all FOs so I'll have to check what I've missed and try to catch up. Maybe something new coming up as well, if the blog chooses to work.

No comments: