Saturday, September 15, 2007

Vaihdokkaita ja muita ihanuuksia - Changelings and other lovely things

Perjantai oli neuleblogiurani kaikkien aikojen postipäivä. Postilaatikossa odotti ei vain yksi vaan peräti kaksi kaunista, ihanasisältöistä pakettia.Toisen paketin sisältö näytti tältä:Pääosassa ovat tietysti Lapasvaihdon vaihtoparini Hannan tekemät ihanat vaihdokaslapaset, mutta huomioi myös aiheeseen sopiva kortti ja värimaailmaan sopivat kuivatut hedelmät.Lapaset ovat täydellisen sopivat ja kaunis malli on tehty aivan ihanasta, pehmeästä alpakasta ja villasta. Kiitos vielä kerran lapasista, Hanna, nämä ovat upeat!Toisen paketin sisältö taas näytti tältä:Aivan arvaamatta kohdalleni sattui onnenpotku ja voitin Goldenin blogiarpajaisissa.Olen ihan haltioissani tuosta upeasta langasta (baby alpakkaa ja silkkiä!), joka varmasti päätynee pitsihuiviksi, kuten Goldenkin vihjaili. Kiitoksia vielä kerran ihanasta paketista!


Friday was my lucky knitting mail day - not one but all of two lovely packages were waiting for me in the mail. One of them contained the beautiful, soft and perfectly fitted alpaca changeling mittens from Hanna. The other package is a mere lucky luxury - I got lucky in a raffle by Golden and she sent me the loveliest baby alpaca and silk blend that will certainly end up as a lace shawl.

3 comments:

Hanna said...

Niistä näyttäisi tulleen sopivat, vaikka kovasti epäilin onnistumistani. Sovitutin niitä työtoverillakin, koska hänellä on suurempi käsi kuin minulla.

Mukavia syyspäiviä sinulle!

Sinikka said...

Kiitos ihanista lapasista.
Aurinkoista syksyä sinnekkinpäin =)

jantta said...

Ihanat paketit olet saanut...*huokaus*... :)