Tuesday, February 06, 2007

Keijujuttuja - Fairy talesJälleen kerran huovuttelin lötköhirviön lakiksi samalla konseptilla kuin aiemmin, mutta tein hieman eri muotoisen, sellaisen korkean "keijulakin".

Tekniset tiedot:
lanka Sandnesgarn Tove 100% huopuvaa villaa
puikko 3,5
koko noin 3-vuotiaalle
silmukoita 108
pesty 60°
vuori puuvillaaConcept is the same as before, I just changed the shape into a long fairy hat.

Technical information:
yarn Sandnesgarn Tove 100% wool
needles 3,5
size for about 3-year-old
number of stitches 108
washed in 60°

cotton lining

Lisäsin taannoin Snapin, koska idea oli mielestäni hyvä eli voi vakoilla, mitä on linkin takana klikkaamatta. Valitettavasti vain Snap ei käytännössä toimi kovin hyvin ja aiheuttaa hankaluuksia mm. hitaudella ja epätoivotuilla kuplilla eikä näytä sisäisiä linkkejä ja toisaalta taas kuvat poksahtavat kuplaksi. Tarkoitus on ollut kysyä, kenen mielestä Snap on häiritsevä, mutta en ole ehtinut bloggailemaan ja tämän perusteella näyttää häiritsevän useimpia. En vielä poista toimintoa (toivon että Snap parantuu ajan myötä), mutta ken kokee sen häiritseväksi löytää linkin takaa ohjeet Snapin lamauttamiseen sekä keskustelua asiasta.

Whoever feels irritated by Snap can disable the function through the FAQ pages of Snap Preview Anywhere.

4 comments:

KatjaL said...

Kaunis myssy, värit ovat ihanan utuiset!

Tanja said...

Ihania huovutettuja asusteita sulla:-) Itsekin täytyisi uskaltautua kokeilemaan...on vaan vähän hakusessa se mitoitus, ts. kuinka paljon suurempi esim. Tovesta pitää tehdä, jotta tulee sopiva jne...:)

Memmu said...

Kiitos kauniista kommenteista!

Tanja, käsialathan ovat erilaisia, mutta minä päädyin formulaan, jossa 24 s kudottuna puikolla 3,5 vastaa 10 cm:ä valmiissa huovutetussa (60 asteessa pestyssä) työssä. Huovuttamaton työ on aikalailla huovutettua isompi, esim. lapsen lapaset ovat liian suuret aikuiselle miehelle ennen pesua.

sanna said...

Onpas herttainen, keijumainen tosiaankin:)